PREŽIVEĆEMO PAKAO MORAČE!

Sport

12.04.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Daćemo sve od sebe da pobedimo Budućnost na njenom terenu u finalu ABA lige" - kaže Alen Omić ograč kojeg su navijači Crvene zvezde vređali, a sad mu skandiraju ime

RepublikaFoto: Starsport

Bez ikakve sumnje najžešći potres ove sezone izazvao je dolazak slovenačkog centra Alena Omića (25) u Crvenu zvezdu. Zbog njega najvatreniji navijači Zvezde bojkotuju košarkaški klub, često je i sam bio na meti uvreda, međutim, kako vreme odmiče, Omić je ušao u srce svima koji vole crveno-bele boje. Čitav odnos navijača i sjajnog centra kulminirao je u utorak uveče, kada je svojim potezima doneo izuzetno bitnu pobedu (ubacio 15 poena) u drugoj utakmici finala ABA lige protiv Budućnosti (69:59) i tako izjednačio na 1:1. S tribina Pionira su mu skandirali ime, čime ne može baš svaki košarkaš da se pohvali.

RepublikaFoto: Starsport
Podrška navijača bila važna za crveno-bele

"DELIJE" BEZ KONKURENCIJE

- Ko kaže da mu ne prija kada mu navijači skandiraju ime, verovatno laže. Navijači Crvene zvezde su za mene bez konkurencije najbolji na svetu, daju nam uvek vetar u leđa i za njih ćemo ostaviti srce na terenu u Podgorici - rekao je Omić.

Pakleni posao čeka crveno-bele. Posle poraza i pobede u Beogradu, finalna serija ABA lige seli se u Podgoricu. Prva naredna utakmica zakazana je za petak (20.00).

- Drago mi je zbog moje dobre partije u pobedi, ali je neophodno da ceo tim odigra dobro, svi zajedno. Jedan ili dva igrača ne mogu da donesu pobedu u Podgorici. Znamo šta nas dole u Morači čeka, vruća atmosfera, pakao i pune tribine, ali sve je to normalno. Ništa iznenađujuće, moramo da damo sve od sebe ako želimo da dođemo do pobede. Odbrane su te koje će odlučiti i veća koncentracija u samom finišu meča - dodao je Omić.

ROČESTI SAMOUVEREN

Tim sa Malog Kalemegdana za utakmice u dvorani Morača ima keca u rukavu u vidu Tejlora Ročestija, koji je bivši reprezentativac Crne Gore i dobro zna šta crveno-beli mogu da očekuju u Podgorici.

RepublikaFoto: Starsport
Saveti: Ročesti i Alimpijević

- To je moja dvorana. Biće vruće, ali verujem u pobedu. U Beogradu nismo bili najbolji, znam da možemo više. Protivnik i dalje nije video naše najbolje izdanje, postraćemo se da to vidi u naredne dve utakmice - rekao je Ročesti.

 

 

 

RASPORED FINALA

Crvena zvezda - Budućnost  76:80

Crvena zvezda - Budućnost  69:59

Budućnost - Crvena zvezda  petak 20.00

Budućnost - Crvena zvezda  subota 21.00

Crvena zvezda - Budućnost  ponedeljak 19.00*

* ukoliko bude potrebno

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading