(VIDEO) Sjajna sportska priča: NBA RUKI ZABLISTAO U 32. GODINI!

Autor:

Sport

11.04.2018

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Ingram, koji je dočekao debi u NBA ligi tejk u 32. godini, bio je fantastičan na debiju za Los Anđeles Lejkerse i tako postao sportska tema dana u medijima u SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači skandirali Ingramu da je MVP

Iako su Lejkersi doživeli poraz od 105:99 protiv Toronto Reptorsa, Ingram je imao sjajan učinak od 19 ubačenih poena, pri čemu je trojke šutirao 6/8!

Ovo je zaista priča koja je bez ikakve sumnje zaslužila da se nađe u udarnim vestima svih američkih sportskih medija pošto je Ingram proveo punu deceniju igrajući u razvojnoj ligi NBA i za to vreme nije odustao od igranja u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Ni nakon 10 godina nije odustao od svog sna, pa je konačno dobio priliku da se dokaže u Lejkersima i pokaže da je vredan igranja u NBA.

- Ovakva prilika vam se desi jednom u životu. Svi su mi pričali – 'kada dobiješ loptu, samo se opusti, šutni je'. Od zagrevanja atmosfera je bila sjajna. Skandirali su mi 'MVP' i bilo je ludo - rekao je Ingram posle meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading