Ulaznica za mečeve Budućnosti i Zvezde neće biti u slobodnoj prodaji!

Autor:

Sport

12.04.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznica za treći i četvrti meč finala plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde neće biti u slobodnoj prodaji, izjavio je direktor podgoričkog kluba Slavko Radulović.

RepublikaFoto: Starsport
Veliko interesovanje vlada za mečeve Zvezde i Budućnosti

Sve ulaznice su rasprodate putem trebovanja, jedan deo su godišnje - pretplatne karte, a deo je podeljen sponzorima kluba.

- Traženo je 8.400 ulaznica, a da dvorana prima 10.000 bila bi puna. Karata u slobodnoj prodaji neće biti. Navijači koji su dolazili tokom cele sezone, imali su prioritet i njima je omogućeno da gledaju i ova dva. Interesovanje kakvo vlada za ova dva meča nije zapamćeno - kazao je Radulović.

Utakmica je proglašena za meč visokog rizika.

- Preduzeli smo sve bezbednosne mere da utakmica protekne u najboljem redu. Biće pojačano prisustvo policije i privatnog obezbeđenja. Biće pojačane kontrole na ulazima. Karte su numerisane, poželjno bi bilo da navijači dođu ranije kako se ne bi stvarale gužve - kazao je Radulović i dodao da će vrata dvorane biti otvorena dva sata pre početka mečeva.

Rezultat u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede, je 1:1. Treći meč je na programu u petak od 20 sati, a četvrta utakmica biće odigrana u subotu od 21 čas.

Eventualna majstorica je na programu u ponedeljak u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading