SKANDAL U PODGORICI: Crnogorci ne mogu da garantuju bezbednost za upravu i prijatelje Zvezde?!

Autor:

Sport

13.04.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Budućnosti saopštili su rukovodstvu Crvene zvezde da ne mogu da garantuju bezbednost za upravu i prijatelje crveno-belih na 3. i 4. meču finala plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda je aktuelni šampion ABA lige

Kako saznajemo, Zvezda je gostima iz Podgorice dala 25 karata za prva dva meča u Beogradu.

Međutim, sada čelnici Budućnosti ne mogu da puste upravu i prijatelje kluba da sede iza Zvezdine klupe, jer ne mogu da im garantuju bezbednost.

Kako saznajemo, obrazloženje je da su navodno vatreni navijači Budućnosti, "Varvari" mnogo blizu pa se plaše da neko od uprave i prijatelja Zvezde ne dobije batine.

U Zvezdi veruju da je ovo novi skandal, pošto organizatori meča u Podgorici ne mogu da sačuvaju 25 ljudi od navijača. Zna se da ovo nisu navijači Zvezde nego uprava i prijatelja kluba među kojima su i novinari iz Beograda.

Inače, košarkaši Crvene zvezde napadnuti su u četvrtak uveče u hotelu "Podgorica" gde su smešteni po dolasku iz Beograda.

Trenutni rezultat u seriji je 1:1, a finale se igra na tri pobede. Pobednik ABA lige igraće naredne sezone u Evroligi. Titulu u regionalnom takmičenju brani Crvena zvezda.

Treći meč je na programu večeras od 20 sati, a četvrti u subotu od 21 čas, takođe u Podgorici.

Eventualna majstorija će biti odigrana u ponedeljak u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading