Gordić: IMALI SMO SREĆE...

Autor:

Sport

14.04.2018

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Budućnosti Nemanja Gordić priznao je da je njegova ekipa imala zaista puno sreće u trećem meču protiv Crvene zvezde, nakon promašaja Feldina, pa Lesora za pobedu.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Gordić: Verujem u snažnu podršku i za četvrti meč

I pored toga Gordić ističe da su Podgoričani ipak zaslužili trijumf.

- Odavno nije bilo bolje finale, maltene na jednu loptu. Ginuli smo i mi i oni, na kraju smo imali sreću jer je protivnik promašio šut u poslednjem napadu. Zaslužili smo pobedu. Nismo igrali najbolje u prvom poluvremenu, ali smo se u nastavku stisli, stegli odbranu i ostvarili ovako važan trijumf - rekao je Nemanja Gordić, najefikasniji igrač Budućnosti sa 17 poena.

Ambijent u Podgorici ostavio je snažan utisak na sjajnog plejmejkera.

- Zahvaljujem se navijačima na izvrsnoj atmosferi, nosili su nas više nego ikad. Mnogo nam je značila njihova podrška. Verujem da će ambijent i u četvrtom meču biti spektakularan i da ćemo se svi zajedno radovati. Blizu smo, ali moramo da ostanemo hladne glave. Nadam se da ćemo neke stvari raditi bolje nego u prošlom meču - poručio je Gordić.

Doslovno, jedna lopta je presudila.

- Jedva smo stajali na nogama u samom finišu jer je meč bio mnogo zahtevan fizički i emotivno. U tim trenucima igraš po instinktu, a mi smo imali sreće da protivnik nije pogodio za pobedu - ističe Gordić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading