ALIMPIJEVIĆ: Zvezda apsolutno nije mogla da osvoji titulu

Autor:

Sport

14.04.2018

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da njegovom klubu nije bilo dozvoljeno da osvoji titulu u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

- Čestitam Budućnosti na tituli... Ne znam šta mnogo previše da kažem posle ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana... - rekao je Alimpijević posle meča.

Košarkaški Crvene zvezde poraženi su od Budućnosti u Podgorici, koja je sa 3:1 u seriji došla do prstena. 


- Primarni cilj je bio osvajanje ABA lige, želim da popričam sa klubom i stvarima koje klub očekuje dalje... - kazao je šef struke Zvezde. 

Alimpijević je potom rekao kada je Zvezda izgubila titulu. 


- Mi smo titulu izgubili u prvoj utkamici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke - rekao je Alimpijević, a potom i dodao: 

- Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana Podgorici. Ovo je moja je odgovornos, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak.

On je za kraj izneo još jedan utisak.

- Moj lični utisak, a uvek krećem od sebe, jeste da je moja odgovornost, ali moj drugi utisak posle toga je da Crvena zvezda nije mogla da osvoji ovu titulu. To je moj utisak - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading