Omića gađali šunkom, orilo se: Ubij cigane!

Sport

16.04.2018

04:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na četvrtoj utakmici finala ABA lige doživljena je kulminacija prostačkih napada "Varvara" na košarkaše Crvene zvezde na meču protiv Budućnosti, koji su crveno-beli izgubili (77:73).

RepublikaFoto: Starsport
Alen Omić

Više od sat vremena trajale su neprestane uvrede upućene stručnom štabu i igračima na parketu, i to od grupe navijača koji su bili svega nekoliko metara od klupe tima sa Malog Kalemegdana.

- Ubij, ubij, ubij cigane - urlala je skoro pa kompletna hala Morača.

RepublikaFoto: Budućnost Voli
Provocirali: "Varvari"

Neprijatnosti je doživeo i predsednik Nebojša Čović, koji, iako je sedeo u počasnoj loži, nije bio izolovan od napada huligana.

- Nije mi jasno kako je moguće da isti narod praktično pokazuje takvu istinsku mržnju. Ono što sam doživeo u Morači nisam nigde, najgadnije psovke i povike sam čuo upućene mojoj porodici i meni. Samo se nadam da se svi iz Budućnosti sećaju kako su bili primljeni u Beogradu, kao gospoda, sve je prošlo bez najmanjeg incidenta - rekao je Čović za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Varnice na parketu

Ipak, na posebnom udaru bio je Alen Omić, Zvezdin centar. Na njega su bacali šunku, aludirajući na muslimansku veroispovest.

- Kolika je to zatucanost kada bacate šunku, a imate braću Šehović u svom timu. Sramota - grmeo je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading