Gazda Miško! Srbin ima čak tri tima u Evroligi!

Autor:

Sport

18.04.2018

04:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za snagu klubova u Evroligi zaslužan je samo jedan čovek, i to Srbin!

RepublikaFoto: Starsport
8 igrača Zvezde zastupa Ražnatovićev "Beobasket"

Najpoznatiji srpski košarkaški menadžer Miodrag Miško Ražnatović, prema navodima Eurohupsa, zastupnik je čak 35 igrača u elitnom takmičenju, što praktično čini tri od ukupno 16 timova, koji su se nadmetali u prvoj fazi. Tako njegova agencija "Beobasket" vodi računa o čak osmorici košarkaša Crvene zvezde, a bio je i deveti Dilan Enis, koji tek što je otišao sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović

Verni Mišku ostali su i igrači koji su u prethodnim sezonama igrali u crveno-belom dresu poput Vasilija Micića, Marka Gudurića i Čarlsa Dženkinsa. Kada su u pitanju zvučna imena, računajući i Bobija Diksona iz redova aktuelnog šampiona Fenerbahčea, Ražnatović se stara o angažmanima legende Olimpijakosa Vasilisa Spanulisa, te kvartetu CSKA sa Kajlom Hajnsom na čelu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vasilis Spanulis

Ukupno 11 agencija vodi sve igrače Evrolige, a koliku je menadžersku imperiju "Beobasket" napravio, govori podatak da je prva sledeća agencija na listi BDA Sports sa 20 igrača. Slede Vaserman sa 19 i "YouFirst Sports" sa 15 košarkaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading