Filip Čović nakon povratka u Zvezdu: LJUDI ĆE UVEK SVAŠTA PRIČATI, ALI TO NIJE BITNO!

Autor:

Sport

19.04.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom kolu košarkaške lige Srbije Crvena zvezda je porazila Mladost iz Zemuna sa ubedljivih 115:64, a povratak u crveno-beli dres Filipa Čovića obeležio je ovaj susret.

RepublikaFoto: Starsport
Čović je bio solidan protiv Mladosti

Čović je već bio u Zvezdi 2012. godine, a sada će probati da se domogne trofeja, što mu u prvom mandatu nije pošlo za rukom. On je pričao o sasvim novoj vrsti pritiska koja vlada u Crvenoj zvezdi.

– Ne razmišljam o tome više. Verovatno ću se lakše nositi sada sa tim nego ranije, ali iskreno, ne bih da govorim o tome i te teme mi više nisu interesantne. Pričaju i pričaće, kako god ja igrao i kako god tim igrao, pričali su i pre i sad i kad se sve završi… To apsolutno nije bitno – istakao je Filip Čović.

Iskusni plej je prokomentarisao i debitantsku partiju protiv Mladosti.

– Odigrali smo dobro, u nekim delovima agresivno. Bilo je i grešaka, što je i logično jer su dva igrača došla, a dva otišla. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Trudio sam se da dam sve od sebe. Danas mi je išlo. Najbitnije je da tim igra dobro, pobeđuje. Individualni učinak bih stavio uvek po strani – zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading