(VIDEO) Malaga u šoku, SAIGRAČ NEDOVIĆA I MILOSAVLJEVIĆA KOLABIRAO USRED UTAKMICE!

Autor:

Sport

23.04.2018

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Valensije su savladali Unikahu rezultatom 74:73 u poslednjem kolu ACB lige, ali je meč ostao u senci Džefa Bruksa, saigrača našeg Nemanje Nedovića i Dragana Milosavljevića, koji se pred kraj susreta iznenada sručio na parket.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruks uplašio čitavu Španiju

Ovaj stravičan pad 28-godišnjeg Amerikanca nije bio prouzrokovan padom, ili nekim duelom sa protivnikom, već se Bruks samo uhvatio za glavu i srušio na parket.

Naša dva igrača iz Unikahe su zajedno sa lekarskim timom pritrčala da pomognu nesrećnom košarkašu, koji je zatim na nosilima iznet sa terena.

- Prvo sam pomislio da je došlo do sudara glavama, ali nije. Džef se sam srušio i nadamo se da nije ništa ozbiljno. To me sada najviše zabrinjava - rekao je trener Unikahe Đoan Plaza.

Što se tiče učinka u ACB ligi, Valensija je četvrta na tabeli sa 20-9, koliko ima i trećeplasirana Barselona našeg Svetislava Pešića, dok je Unikaha sa 17-12 peta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading