Mutin Dinamik jedva čeka meč protiv Partizana: ČAST NAM JE ŠTO IGRAMO PROTIV TAKVE INSTITUCIJE!

Autor:

Sport

24.04.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od zanimljivijih mečeva 3. kola Košarkaške lige Srbije na programu je u sredu od 20 časova, kada će beogradski Dinamik ugostiti ekipu Partizana. Trener tima sa Dorćola Miroslav Muta Nikolić izjavio je da se jako raduje ovom susretu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić je počeo sezonu kao trener Partizana

- Nama je čast što takva institucija od kluba kao što je KK Partizan dolazi u našu halu ponovo. Mi kao klub postojimo tri godine i nije mala stvar što već drugu godinu igramo sa našim velikanima. Očekuje nas teška utakmica protiv favorita u našem duelu jer su crno-beli dovođenjem stranaca promenili i podigli ambicije sa početka sezone. Mi imamo naše ambicije, a to je da uđemo u ABA2 ligu i da promovišemo neke nove nade - rekao je Nikolić.

Košarkaš Dinamika Nemanja Krstić izjavio je da će njegov tim probati da iznenadi favorizovanog rivala u ovom meču.

- Partizan je jedna respektabilna ekipa koja celu sezonu igra dobro. Imaju jednu mladu i energičnu ekipu koju svi treba ozbiljno da shvate. Sve  je u našim rukama, igramo na domaćem terenu i ukoliko damo svoj maksimum možemo da rešimo utakmicu u našu korist - poručio je Krstić.

U cilju da utakmica protekne bezbedno, a u dogovoru sa policijom, KK Dinamik je obavestio javnost da je ulaz u halu predviđen samo za predstavnike medija i vlasnike sezonskih i sponzorskih ulaznica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading