(VIDEO) SAM PROTIV SVIH: Nestvarni Lebron doneo pobedu Klivlendu, Bjelica se oprostio od plej-ofa

Autor:

Sport

26.04.2018

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Klivlenda pobedili su na svom terenu ekipu Indijane 98:95 u petom meču prvog kola plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

RepublikaFoto: Tanug/AP
Lebron Džejms je briljirao na meču protiv Indijane

Klivlend Kavalirsi poveli su 3:2 u seriji koja se igra na četiri pobede.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lebron Džejms sa 44 poena. On je u poslednjim trenucima meča pri nerešenom rezultatu blokirao Viktora Oladipa, a potom uz zvuk sirene pogodio trojku za pobedu.

Kod Indijane najefikasniji je bio Sabonis sa 22 poena.

Toronto je na svom terenu pobedio Vašington 108:98. Toronto je poveo 3:2 u seriji. Demar Derozan predvodio je domaće sa 32 poena, a dobra partija tandema Vol - Bil u redovima gostiju sa 46 poena nije bila dovoljna za brejk.

Hjuston se plasirao u polufinale Zapada, pošto je u petom meču slavio protiv Minesote 122:104. Najbolji tim Zapada je do polufinala plej-ofa stigao serijom 4:1 u pobedama. Najbolji u pobedničkom timu bio je Klint Kapela sa 26 poena i 15 skokova. Džejms Harden je ubacio 24.

U poraženom timu najbolji je bio Karl Entoni Tauns sa 23 poena uz 14 skokova. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica na oproštaju od plej-of nije postigao nijedan poen za tri minuta na parketu, zabeležio je samo jedan skok. 

Oklahoma je pobedila Jutu 107:99 i smanjila na 3:2 u seriji. Oklahoma je u jednom trenutku imala minus od 25 poena, ali je briljantni Rasel Vestbruku doneo svom timu preokret i pobedu. On je postigao 45 poena i imao 15 skokova i sedam asistencija, dok je Pol Džordž ubacio 34 poena.

Za Jutu je Donovan Mičel postigao 23 poena, a Džej Krauder 27.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading