Sevaju varnice na sve strane: PAO TUŽI EVROLIGU I TRAŽI 681.000 EVRA!

Autor:

Sport

26.04.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između KK Panatinaikos i Evrolige poprima neslućeno velike razmere. Zeleni iz Atine idu toliko daleko da najavljuju istupanje iz takmičenja naredne sezone, ali ni tu se ova priča ne završava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će i naredne sezone PAO igrati Evroligu?

Najnovija vest glasi da će PAO tužiti Evroligu zbog svih kazni ove sezone, a vlasnik Dimitris Janakopulos je navodno unajmio advokate koji će tražiti odštetu od čak 681.000 evra.

Evroliga ima 72 časa da isplati ovaj novac Panatinaikosu, inače će advokati kontaktirati Evroligu ovim povodom. I potom sve preneti pred sud.

U međuvremenu je i Manos Papadopulos, bivši tim menadžer tima, informisan od strane zvaničnika Evrolige da ne sme da sedi više na klupi na evroligaškim utakmicama.

Panatinaikos trenutno igra u plej-ofu Evrolige, gde trenutno gube u pobedama 2-1 od Reala i nalaze se na rubu eliminacije u 1/4-finalu takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading