Čović: Ćelavi Crnogorci batinama pretili Bjelici!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su pre dve nedelje u finalnoj seriji ABA lige od podgoričke Budućnosti sa 3:1 u seriji, a o zakulisnim radnjama tokom boravka srpskog kluba u Podgorici govori se i danas. Prvi čovek crveno-belih otkrio je u razgovoru za Ekspres da su pojedinci Crnogorci pretili sada već bivšem centru Milku Bjelici, koji je potpuno podbacio u finalu Jadranske lige.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović: Tehnologija koju su koristili u Podgorici je odvratna i ružna

- Imali smo problema i sa vrlo nestabilnim Bjelicom. I tu proveravamo uzroke njegove nestabilnosti. Inače je to dobar momak, sve je u redu, ali je malo čudno... Imate tu meke i tvrde varijante. Ja ne očekujem da će neko priznati kakve su bile varijante. Kod Bjelice mislim da nisu bile meke. Ja nisam brojao stepen ćelavosti i nisam brojao stepen nabildovanosti, nisam brojao stepen tetoviranosti, ali to je onda dosta egzotično i impresivno delovalo. U pojedinim momentima sam mislio da dođosmo na rijaliti - rekao je Čović za Ekspres i dodao:

- Ja sam im odgovorio time što sam im pokazao da se nikoga nismo tamo plašili. Išao sam u centar Podgorice i pio kafu. Sve to što su radili je legitimno, ali tehnologija koja je primenjena je odvratna i ružna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading