DRAMA, LUDI KOŠ I SUDIJE: Šved nije mogao sam - CSKA overio kartu za Beograd

Autor:

Sport

27.04.2018

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva drama u četvrtom meču između ekipe CSKA i Himkija. Tim iz Moskve je slavio u gostima (88:89), stigao do treće pobede u seriji i plasmana na završni turnir Evrolige.

RepublikaFoto: euroleague.net

CSKA je diktirao tempo tokom celog meča. Igrali su odlično, ali... Himski se preko sjajnog Šveda vratio u susret. Postigao je bivši NBA as 36 poena i vratio neizvesnost. Domaćin je poveo, ali je onda Higins na nešto više od pet sekundi do kraja pogodio šut iz teške pozicije za prednost. 

Himki nije uspeo da uputi kvalitetan šut, pa je Itudisov tim overio kartu za Beograd. CSKA je tako 15. put u 16 godina stigao na fajnal-for.

 

 

Posle meča mnogo povika bilo je na sudije, u nekoliko navrata činilo se da su pogurali CSKA, a posebno u samoj završnici susreta. Vreme nije pušteno da teče, a sudije su vratile napad koji je Dženkins lako mogao da završi.

Kada se sve sabere CSKA je zasluženo slavio u seriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading