Evo zašto je Jokićev tim NAJVEĆI GUBITNIK NBA lige

Autor:

Sport

29.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Greške u sportu nekada mogu da budu skupe... Denver Nagetsi, tim za koji nastupa naš Nikola Jokić ispali su najveći luzeri NBA lige. Razlog? Jedna pogrešna odluka koja će ih dugo proganjati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Donovan Mičel je igrač o kojem bruji NBA lige. Ovaj ruki u Juti igra neverovatno. Prva je zvezda tima, gotovo sam je izbacio Oklahomu iz plej-ofa. Za samo jednu sezonu postao je miljenik NBA lige. Da li znate da je bio član Denvera? I to svega nekoliko minuta... Njega su kao 13. pika Nagetsi draftovali. Stavio je kačket, krenuo da daje izjave, a onda shvatio da je trejdovan u Jutu.

RepublikaFoto: twitter.com/NBA

- Nisam se ljutio na Nagetse. Zapravo, kada sam shvatio gde su me prosledili, stegao sam pesnicu. Stvarno mi se svidelo što idem u Jutu - rekao je Mičel.

Denver je za njega dobio Tajlera Lidona i još jedno krilo, Treja Lajlsa. Oni ove sezone gotovo da ništa nisu uradili. A Mičel? Pokazao je da jedna greška odlučuje pravac u kojem će da ide sezona, decenija, čitava franšiza...

Ovo će još dugo boleti Nagetse, to je sigurno...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading