VELIKI JE: Lebron jači od grčeva - "Kralj" izbacio Indijanu

Autor:

Sport

29.04.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klivlend - to je Lebron Džejms! "Konjanici" su posle velike borbe uspeli da slave u majstorici i preko Indijane (105:101) plasiraju se u polufinale Istočne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Klivlend se baš provukao... Svima je jasno da bi bez Džejmsa ovaj tim bio ispod proseka. "Kralj" je još jednom povukao sam! Prvi put je iz igre izašao tek na minut do kraja treće deonice. Nije imao više snage, imao je problema sa grčevima, ali je uspeo da se vrati i gotovo sam povede tim do pobede.

 

 

Lebron je postigao  45 poena, imao je asistencija sedam i devet skokova, a u gotovo svakom napadu lopta je bila kod njega. Imao je spreman odgovor na poene Oladipa, a u trećoj deonici postigao je 10 vezanih poena i tako odbio napad Pejsersa.

- Igram celu utakmicu - obratio se Džejms u jednom trenutku treneru Luu. Nije mu bilo pravo zbog toga, ali stegao je zube.

A navijači? Oni su tokom celog susreta strepeli... Ne toliko zbog Klivlenda, koliko zbog činjenice da je ovo mogao da bude Lebronov poslednji meč u dresu njihovog tima. Ipak, uspeli su "konjanici" da slave i sada ih očekuje duel sa Torontom.

"Kralj" je još jednom pokazao da je veliki. Ako hoće nešto više, Klivlend mora bolje. Lebron je ovoga puta mogao sam, ali šta će biti protiv Laurija i drugova?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading