(VIDEO) Zvezda se provukla u Pančevu, TAMIŠ POKLONIO POBEDU ŠAMPIONU!

Autor:

Sport

30.04.2018

17:56 >> 18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su na gostovanju Tamišu slavili rezultatom 87:86 trojkom Stefana Jankovića u poslednjoj sekundi. Domaći igrači imali prednost od dva razlike 4 sekunde do kraja i onda su izgubili loptu.

RepublikaFoto: Starsport
Crveno-beli jedva preživeli Tamiš

Crvena zvezda je doputovala u Pančeva sa namerom da odigra jedan meč bez stresa, ali su od gotovog napravili veresiju.

Imali su crveno-beli kontrolu većim delom meča, vodili su na poluvremenu rezultatom 47:41, ali su nekako lako puštali igrače Tamiša da im se drže na pristojnoj razlici.

U trećoj deonici je Zvezda povisila prednost, otišli su u jednom trenutku i na +17, a kada je trebalo da lagano privedu meč kraju dali su domaćinu da se razmaše i stigne do egala. Smiljanić, Vitković i Hristov su bili baš naročito raspoloženi u završnici kada je Tamiš topio prednost Zvezde.

I onda neverovatna završnica susreta. Tim Dušana Alimpijevića se unervozio na kraju, Hristov je pogodio trojku za 85:82, ali je Lesor u nastavku ispravio promašaj Čovića prikucavanjem.

Zatim je Smiljanić realizovao samo jedno bacanje za Pančevce, i u poslednjih deset sekundi se ušlo sa košem prednosti za Tamiš.

Kada je Filip Čović napravio korake u poslednjem napadu, izgledalo je da su sve lađe potonule crveno-belima, ali onda ih ekipa Tamiša časti jednom izgubljenom loptom.

Stefan Janković je ostao u poslednjoj akciji sam na trojci i pogodio za teško izvojevanu pobedu aktuelnog prvaka. Kod Zvezde je Feldin bio zapažen sa 22 poena, dok je pomenuti Janković upisao 14 uz tu ključnu trojku.

Tamiš je imao lidere u vidu Smiljanića (19 poena) i Vitkovića (16).

Tabela KLS, grupa A:
1. Borac 4 4 0
2. Crvena zvezda 4 3 1 
3. Tamiš 4 2 2 
4. Mega Bemaks 4 1 3 
5. Mladost Admiral 4 1 3 
6. Zlatibor Čajetina 4 1 3

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading