Brejk Klivlenda na startu serije

Autor:

Sport

02.05.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klivlend Kavalirsi poveli su sa 1:0 u seriji četvrtfinala plej ofa NBA protv Toronta, "brejkom" i pobedom nakon produžetka 113:112.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Toronto je sve vreme meča imao prednost koja je išla i do +14. Klivlend je manjim serijama u više navrata spuštao zaostatak na pristojnih četiri ili pet poena. Najbliži je Klivlend preokretu bio u samoj završnici duela.

Klivlend je na tri minuta do kraja meča došao na poen zaostatka i uz nekoliko promašenih zicera Toronta, ali i Kavsa ceo minut se rezultat nije menjao. Klivlend je propustio nekoliko prilika u tom periodu da prvi put na meču dođe do vođstva, a u Torontu niko nije uspevao da pogodi i na taj način preuzme odgovornost.

Klivlend je do prve pobede u seriji predvodio Lebron Džejms uz novi tripl - dabl 26 poena, 11 skokova i 13 asistencija. Džejar Smit ga je pratio sa 20 poena, a Kajl Korver postigao je 19.

Demar Derozan je postigao 22 poena, a Jonas Valančijunas je zabeležio dabl - dabl sa 21 poenom i isto toliko skokova. Kajl Lauri je postigao 18 poena uz 10 asistencija.

Sledeći meč igra se 4. maja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading