ČOVIĆ OŠTRO PO BOKANU: Finale Jadranske lige rešeno u javnoj kući!

Autor:

Sport

02.05.2018

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je finale ABA lige završeno pre skoro tri nedelje, rat između vodećih ljudi u Crvenoj zvezdi i Budućnosti ne prestaje.

RepublikaFoto: Starsport

Na redu je ponovo predsednik crveno-belih Nebojša Čović, a bez dlake na jeziku isprozivao je Dragana Bokana, prvog čoveka novog šampiona Jadrana.

- Zašto si napravio "doček" sudijama već na aerodromu, "posetio" ih u svlačionici na poluvremenu, zašto ste angažovali i držite još od 2010. godine pojedine sudije u šaci raznim prostitutkama? Savest vam nije mirna, najpre da svi ti marifetluci ne dođu do Evrolige - oštro je počeo Čović i u istom dahu nastavio:

- Dok sam se ja bavio košarkom, ti si u svojoj sredini dobijao nadimke Magacioner i Piljar. Verujem da je sastanak sa prvim čovekom Evrolige bio istinska inspiracija. Nisi video Tita, video si Ðordija Bertomeua!

RepublikaFoto: Starsport

Čović se pita i da li neko pati od straha da se ne sazna mesto gde se slavilo (slavlje i dekor bili su pripremljeni pre treće utakmice) ili ko su "ugledni" građani Crne Gore koji su kidisali na delegaciju beogradskog kluba.

- Mi znamo da smo veliki klub, ali nemamo revolveraše i javne kuće gde bismo prvo "nameštali", a onda i namirivali pojedine sudije - zaključio je Čović uz opasku da će tek biti jasna razmera ove prevare.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading