SVET KOŠARKE NA NOGAMA: Grk okreće sve klubove protiv Evrolige, i to u Beogradu

Autor:

Sport

04.05.2018

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fajnal-for Evrolige u Beogradu biće važan zbog borbe za trofej, ali... Naš glavni grad biće i mesto u kojem bi mogle da se donesu neke krupne doluke. Sve je poteklo od prvog čoveka Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Big Thirteen

Grk više ne bira reči kada govori o prvom čoveku Evrolige Đordiju Bertomeuu. Ovoga puta on je najavio sastanak sa svim klubovima i spreman je da pokuša da ih okrene protiv elitnog takmičenja.

- Kada vidite da je nešto propalo, treba da razmotrite sve opcije. Za Panatinaikos to će biti takmičenje koje zavređuje pažnju njegovih navijača. Želim da budemo deo takmičenja koje je poštovano. Evroliga nije uspela, to svi vide. Održan je sastanak timova, mada sumnjam da su svi pročitali saopštenje koje su potpisali - rekao je Janakopulos.

On je još jednom govorio o FIBA Ligi šampiona.

- Košarkaška Liga šampiona postoji godinama i već je napravila korak napred. Sa Panatinaikosom bi napredovala još brže. Ipak, šta smo konačno odlučili moći ću da vam kažem tek kad potpišemo ugovor. Planirali smo sastanak sa ostalim timovima u Beogradu - jasan je Grk.

Ostaje da se vidi šta će biti, Evroliga za sada nema rešenje da obuzda gazdu Panatinaikosa...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading