NOVO MUČENJE ŠAMPIONA: Mega partija Mege protiv Zvezde!

Autor:

Sport

06.05.2018

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde ponovo su igrali po živcima svojih navijača u duelu protiv Mege Bemaks, prokockali su i dvocifreno vođstvo iz treće deonice i ubeležili drugi poraz u Super ligi ove sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Čović nemoćan protiv Mege

Počela je Zvezda mnogo bolje, Ročesti je držao ritam na početku, a i Feldin je svojim poenima držao Megu na distanci, pa je posle 10 minuta igre bilo 19:25.

U nastavku se ipak domaćini bude i dolaze do preokreta od 33:32, najviše zahvaljujući agilnosti Čarapića i Fundića u napadu. Međutim, Zvezde preokreće i na pauzu odlazi sa vođstvom od 42:39, iako su trzvavice u igri bile baš jasne.

Posle pauze Feldin je preuzeo odgovornost, pogađao je iz svih pozicija Zvezdin Amerikanac, pa je tim Dušana Alimpijevića došao do 10 poena prednosti. Tada se činilo da će aktuelni prvak naše lige nastaviti da igra u istom ritmu, ali po ko zna koji put žilava ekipa Mege se vraća u utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport

Mic po mic, sjajni centri Fundić i Samardžiski, uz svesrdnu pomoć Čarapića i Cerovine vraćaju svoj tim u igru, da bi ih u poslednjoj deonici i doveli u vođstvo. 

U završnici borbena Mega uspeva da dođe do trijumfa, Čarapić je bio polovičan sa linije penala u neizvesnoj završnici, Filip Čović je šutirao za pobedu i promašio. Zvezda sada ima skor 5-2 i ugrozila je prvo mesto u svojoj grupi ispred Borca iz Čačka.

Megu je do pobede predvodio Fundić sa 19 poena i 18 skokova, a Samardžiski i Čarapić su imali po 14. Kod Zvezde jedini vredni pomena bili su Feldin sa 29 i Ročesti sa 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading