Pol sa 41. poenom odveo Hjuston u polufinale

Autor:

Sport

09.05.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hjuston je u polufinalu plej ofa NBA lige. Za Jutu je sezona završena porazom od 4:1 u seriji.

RepublikaFoto: twitter.com/HoustonRockets
Slavlje igrača Hjustona

Peti meč između Hjustona i Jute doneo nam je nova uzbuđenja, ali i četvrtu pobedu Rokitsa u seriji do koje su došli rezultatom 112:102 najviše zahvaljujući upornom i razigranom Krisu Polu. Za Pola je ovo prvo finale konferencije, a na ovom meču je postigao 41 poen uz 10 asistencija za dabl - dabl, a dodao je i sedam skokova i jednu blokadu.

Taker ga je pratio sa 19 poena, šest skokova i dve asistencije, a jedini dvocifren u pobedi Hjustona bio je još Džejms Harden koji je meč završio sa 18 poena, po četiri skoka i asistencije i dve ukradene lopte.

Donovan Mičel je u prvom poluvremenu postigao dva poena, uz šut iz igre 1 od pet. U trećoj četvrtini je eksplodirao i postigao 22 poena uz šut iz igre osam od 11. On je sa ukupno 24 poena, četiri skoka i devet asistencija bio najefikasniji u Juti. Sa dva poena manje ga je pratio Alek Burks, a 17 je dodao Rojs O'Nil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading