BUĐENJE NA VREME: Partizan uz mnogo oscilacija savladao Mutin Dinamik

Autor:

Sport

10.05.2018

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana bili su bolji od ekipe Dinamika u osmom kolu Superlige u "Pioniru" - 87:71.

 

RepublikaFoto: Starsport

Bivši trener crno-beli Miroslav Nikolić dočekan je aplauzima u praznom "Pioniuru", ovacije je dobio i Stevanović, dok je svaki kontakt sa loptom Petra Rakićevića dočekan negodovanjem navijača.

Posle poraza od FMP-a, ali i sastanka predsednik Mijailovića sa igračima, crno-beli nisu blistali. Jesu ostvarili pobedu, ali ako žele da se bore za titulu, moraće mnogo bolje izabranici Nenada Čanka.

Partizan je dobro krenuo na ovom susretu, lako je stigao do 13 poena prednosti i na terenu je u tim trenucima postojao samo jedan tim. Ipak, kako je vreme odmicalo, crno-beli su potpuno stali.

RepublikaFoto: Starsport

Dinamik se probudio i činilo se da su momci trenera Nikolić spremni za iznenađenje. Crno-beli nisu postigli koš u prva tri minuta treće deonice, a gosti su preuzeli prednost.  Rezultatska klackalica je obeležila treću deonicu, a Partizan je koliko-toliko uspeo da odbije napad i vrati prednost (62:61).

U četvrtoj deonici Dinamik je počeo da greši, domaći su to iskoristili i na kraju ubedljivo stigli do sedmog trijumfa u Superligi. Gosti nisu uspevali da pogode iz čistih pozicija, igra im se raspala, i na kraju su zasluženo poraženi. 

Najboli u redovima Partizana bio je Gos sa 19 poena (osam asistencija), Von je dodao 15, dok je goste predvodio Todorović sa 18 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading