TEO NEIZVESTAN ZA GRUZIJU I NEMAČKU: Još nisam pričao sa Đorđevićem

Autor:

Sport

11.05.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš LA Klipersa Miloš Teodosić izjavio je da nije siguran da li će igrati za Srbiju u predstojećim mečevima kvalifikacija za SP 2019.

RepublikaFoto: kss.rs
Đorđević i Teodosić

Srbija će 29. juna gostovati Gruziji, a 2. jula dočekaće Nemačku u petom i šestom kolu grupe C prvog kruga kvalifikacija za SP.


- Nisam pričao sa Saletom Đorđevićem jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i videti i proceniti da li ima potrebe da igram ili da uzmem da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da dam odgovor na to pitanje - rekao je Teodosić za TV Prvu. 

Srpski košarkaš kaže da je zadovoljan prvom sezonom u NBA ligi. On je dodao da je jedino nezadovoljan zbog povrede, koja ga je od terena odvojila na 37 od 82 utakmice. 


- Ne mogu da budem nezadovoljan svojim igrama. Jedina stvar oko koje nisam zadovoljan i srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine - naveo je košarkaš Klipersa.

Teodosić tvrdi da je sanirao povredu.

- Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me pusstili da mi noga nije u redu tako da što se tiče povrede - istakao je Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading