TEODOSIĆ: NEĆU U ZVEZDU DA MAŠEM PEŠKIROM!

Autor: Miloš Bećagović

Sport

18.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš i član Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić planira da u budućnosti zaigra za Crvenu zvezdu. Međutim, kapiten "orlova" neće obući crveno-beli dres ako istinski ne može da pomogne timu.

RepublikaFoto: twitter.com/Milos Teodosic <3
Teodosić: Doći ću samo ako mogu da pomognem ekipi

- Želju imam, ali i plan kako to da izvedem. Doći ću samo ako mogu da igram i pomognem ekipi. Nikako drugačije. Neću da dolazim u Zvezdu da bih sedeo na klupi, mahao peškirom i imao nikakav učinak na terenu. To iz ove perspektive izgleda teško - rekao je Teodosić za Nezavisne.

Teo je što se tiče reprezentacije Srbije naveo da su "orlovi" u zenitu i da će kruna svega doći uskoro.

- Imamo odličan tim. Verujem da ćemo se u narednih nekoliko godina, makar na jednom takmičenju, pojaviti u kompletnom sastavu. Da pokušamo da donesemo medalje koje nam nedostaju. Mlađi igrači koji dolaze su sjajni i imaće lidera u Nikoli Jokiću, koji pokazuje da će biti veliki oslonac Srbije - zaključio je Teodosić.

On je takođe naveo da će sačekati draft i period trejdova, a onda i odlučiti o budućnosti, ali da nema problema da ostane i poslednju godinu ugovora u Klipersima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading