SLUKAS SVE OBJASNIO: Ako sledimo plan, dobićemo, a ako ne, izgubićemo

Autor:

Sport

19.05.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Kostas Slukas izjavio je da će teško oboriti rekord svog trenera Željka Obradovića po broju osvojenih titula u Evroligi.

RepublikaFoto: Starsport
Slukas na meču sa Žalgirisom

Obradović je do sada osvojio devet trofeja, a u nedelju će pokušati da dođe do desete titule. Fenerbahče će u finalu EL igrati protiv Reala.

- Cele godine smo kvalitetno radili i zaslužujemo finale, poslednje tri godine smo tu i jedan smo od najboljih timova u Evropi, to je bio san Fenerove porodice. U nedelju igramo protiv vrlo dobrog tima koji je kompletan, zdravi su. BIće teška utakmica i nadam se da ćemo uspeti da osvojimo trofej - rekao je Slukas, koji do sada ima tri osvojene Evrolige.


- Mislite da osvojim devet Evroliga i odem na otprilike 20 Fajnal forova? Teško. Srećan sam što sam bio u timovima koji su za cilj imali da idu na F4. Važno je za mene jer sam lično napredovao i naravno imam neko iskustvo. ali u ovakvim utakmicama nije pitanje iskustva nego pitanje želje i pridravanja plana. Ako se borite i ako imate sreće, imate i mogućnost da osvojite trofej - naveo je grčki košarkaš.

Slukas je istakao da očekuje težak meč protiv Reala.

- Mislim da je Real najbolji roster u EL, imaju kvalitet u napadu, problem je kako zaustaviti ceo tim, a ne jednog igrača. Ako sledimo plan, dobićemo, a ako ne, izgubićemo. Lider je trener, on pravi plan na početku sezone - istakao je Slukas i još jednom pohvalio Luiđija Datomea.

- Datome je iskusan igrač i zna da te sitnice mogu da preseku utakmicu. On ima taj kvalitet i nadam se da će imati istu želju i u finalu - naveo je košarkaš Fenerbahčea.

Utakmica između Reala i Fenerbahčea biće odigrana u nedelju od 20 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading