Evo sa kojim bi košarkašem Dončić voleo da igra u istom timu

Autor:

Sport

19.05.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala Luka Dončić izjavio je da bi voleo da jednog dana zaigra u istom timu sa Bogdanom Bogdanovićem.

RepublikaFoto: Starsport
Dončić slavi sa saigračima finale Evrolige

- Težak izbor, svi znamo šta je Željko, tu je i Saša Đorđević, mnogo je mladih dobrih trenera. Što se tiče igrača, možda sa Bogdanovićem. Dobri smo prijatelji, on je odličan igrač, mogao bih naučiti mnogo stvari - rekao je Dončić.

Real je u polufinalu Evrolige pobedio CSKA 92:83.


- Teška utakmica. U prvoj četvrtini smo promašili mnogo otvorenih šuteva, u drugoj smo zaigrali bolje u odbrani, zaustavili Serhija Rodrigesa, to je bilo ključno - naveo je Dončić.

Slovenački reprezentativac će u nedelju u finalu Evrolige predvoditi svoj tim na meču sa Fenerbahčeom.

- Biće vrlo teška utakmica, Fener ima odličnu ekipu, odličnog trenera i odličnu publiku. Bila bi sjajna stvar završiti ovu sezonu ovim trofejom. Posle titule prvaka Evrope sa Slovenijom, klupska titula bi bila nova velika stvar u mojoj karijeri. Ali, čeka nas izuzetan protivnik - istakao je Dončić.

On je istakao da će Real očekuje težak zadatak u finalu.


- Naučio sam mnogo u poslednjem finalu kada sam bio ispod svog nivoa. Imao sam na umu da moram biti mnogo više koncentrisan. Uradili smo mnogo toga kao tim. U finalu nas čeka fantastičan tim koji vodi najbolji trener Obradović - zaključio je slovenački reprezentativac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading