Bertomeu: Srbija je sinonim za košarku

Autor:

Sport

19.05.2018

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Evrolige Đordi Bertomeu izjavio je da je "F4" u Beogradu prava prilika da se oduži ljudima iz jugoslovenske škole košarke koji su dali veliki doprinos tom sportu.

RepublikaFoto: Tanjug
Bertomeu je oduševljen Srbijom

- Ova zemlja i ovaj grad vole košarku, Srbija je sinonim za košarku, njena škola, klubovi sa tradicijom, pod zidinama Kalemegdana nastala je jedinstvena škola. Tu su bili igrači od Radivoja Koraća do Bogdana Bogdanovića, a treneri od Dude Ivkovića, preko Željka Obradovića, a tu je bio i Bora Stanković, predsednik FIBA, koji je mnogo uradio za razvoj košarke u svetu - rekao je Bertomeu.

Prvi čovek Evrolige je istakao da je zadovoljan odzivom javnosti u Beogradu na F4 i dodao da očekuje da se ovo takmičenje završi na pravi način.

U nedelju od 17 sati u meču za treće mesto će igrati CSKA i Žalgiris, dok će se u velikom finalu od 20 časova sastati Fenerbahče i Real.

Titulu brani ekipa Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading