Obradović: Hvala Evroligi! Ovo je bio neverovatno organizovan turnir u Beogradu

Autor:

Sport

20.05.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Fenerbahčea Željko Obradović zahvalio je Evroligi što je završni turnir organizovan u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Obradović nije uspeo da odbrani trofej u Evroligi

- Hvala Evroligi što je dovela F4 u Beograd. Mislim da je organizacija bila savršena, nadam se da su se ljudi ovde lepo osećali. Organizacija turnira je bila neverovatna i nadam se da će da se ponovi ovakvo iskustvo - rekao je Obradović.

Real je osvojio Evroligu, pošto je u finalu pobedio Fenerbahče 85:80.

- Real je tim koji je imao puno povređenih igrača tokom sezone. Jednastavno, odajem im priznanje za sve. Srećan sam što su se vratili, što su uopšte došli da igraju fajnal-for. Došli su u najboljem trenutku i pokazali da su velika ekipa. Zaslužili su da pobede - rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

On je istakao da je ponosan na košarkaše Fenerbahčea.

- Ponosan sam na njih, što su ponovo igrali finale Evrolige posle nekih dosta velikih promena u našem timu. Nije bilo lako tokom sezone, mnogo smo se trudili i radili da dođemo do ovde - rekao je Obradović.

Srpski stručnjak je istakao da su njegovi igrači promašili veliki broj zicera na duelu sa Realom.

- Što se tiče utakmice detalji su odlučili, smatram da nismo odigrali odbranu kao što obično igramo. To je prvi ključ poraza, zaista lake koševe su davali pod košem. Borili sm se do kraja, imali priliku da se vratimo, ali promašivali smo zicere, nismo imali skok posle promašenih bacanja Kozera. Imali smo motiva i bili smo spremni, ali nedovoljno za večeras. Nadam se da je za neke od mojih igrača ovo jako dobro i pozitivno iskustvo. Verujem da će da budu spremni i da će da se vrate i opet igraju F4 - istakao je Obradović.

On nije želeo da komentariše suđenje.

- Imali smo problema s Veselim i Melihom Mahmatogluom, koji su rano dobili dva faula. Pokušali smo onda s Melijem na centru da igramo, bilo je teško. U prvom poluvremenu smo loše reagovali u par situacija, previše smo pomagali. Koncentracije mora da bude 40 minuta - rekao je Obradović i istakao da se njegov tim okreće plej-ofu prvenstva Turske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading