PARTIZAN SLOMIO MEGU: Večiti derbi za finale!

Autor:

Sport

24.05.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada više nema dileme... U polufinalu Superlige igraće Partizan i Crvena zvezda! Crno-beli su u gostima bili bolji od ekipe Mega Bemaksa (93:79) i sa 2:0 u seriji zavšrili su posao u četvrtini finala.

RepublikaFoto: Starsport

Za razliku od prvog meča koji je ekipa Nenada Čanka lako rašila u svoju korist, ovoga puta Partizan je morao dobro da se pomuči. Mega je odlično ušla u susret, dobro su šutirali domaći, a prednjačio je Mušidi koji je pogodio četiri trojke. Domaći su imali i 12 poena prednosti, ali gosti su uspeli da se probude na vreme.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan je bio bolji u nastavku, ali nije prelomio susret. Dugo se igrali koš za koš, a stvari u svoje ruke preuzeo je Novica Veličković (22 poena). Kapiten je pokazao koliko je bitan, ali i da košarku ima u malom prstu. Pogađao je kad je bilo važno i pogurao je svoj tim ka pobedi. Si nije igrao na ovom susretu a povukli su i Marinković (14 poena) i Gos (21 poena).

RepublikaFoto: Starsport

Mlada ekipa Mege je pokazala zube,kao i da je pred ovim timom svetla budućnost. Meč sa tribina je pratio NBA igrač Nikola Jokić, a crno-beli su u poslednja četiri minuta stigli do velike prednosti. Fundić i Bitadze su zbog ličnih grešaka već na startu četvrte četvrtine ispali iz igre i to je bio veliki handikep za domaće. 

Najbolji u redovima tima Dejan Milojevića bio je Jaramaz sa 15 poena. 

Sada je na programu polufinale! Partizan i Crvena zvezda oči u oči i to na dve dobijene utakmice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading