KLS: Derbi na programu u ponedeljak, Zvezda domaćin

Autor:

Sport

25.05.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Superlige, Crvena zvezda i Partizan su sa 2:0 u serijama savladali Vršac odnosno Mega Bemaks.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

S obzirom da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto u svojoj grupi, a da je Partizan u svojoj bio drugi, iza FMP-a, u polufinalu ćemo gledati duel naših najvećih klubova.

Zvezda će zbog boljeg plasmana u ligaškom delu sezone imati prednost domaćeg terena, pa će u prvoj polufinalnoj utakmici biti domaćin.

U današnjem saopštenju direktora KLS Leona Deleona, naveden je i termin odigravanja prve utakmice - ponedeljak, 28. maj u 18 časova, uz direktan TV prenos na TV Arena Sport.

Dan kasnije, takođe od 18 časova, startuje i druga polufinalna serija, u kojoj će FMP dočekati boljeg iz duela Borac-Dinamik, koji će o plasmanu u polufinale odlučivati u majstorici (petak od 18 časova u Čačku).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading