KINGSI POSTAJU SRBIJA U MALOM!

Autor:

Sport

30.05.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni menadžer Sakramento Kingsa naš Vlade Divac planira da pored Bogdana Bogdanovića u Kaliforniju dovede još dva košarkaša našeg porekla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sakramento uskoro dobija srpski predznak

Sakramento sada ima mladu ekipu, imaće i priliku da zgrabi jednu od budućih zvezda na draftu pošto će imati pravo da biraju drugog pika na ovogodišnjem draftu, od njih se očekuje da tek u budućnosti budu konkurenti za vrh Zapada.

Bogdanović je jedan od igrača koji bi trebalo da nosi igru Kingsa u narednim sezonama, pošto je imao sasvim dobru ruki sezonu u dresu Sakramenta, a izabran je i u drugi tim novajlija NBA lige ove sezone.

Luka Dončić bi vrlo lako mogao da završi nakon biranja na draftu u Kingsima, pošto je Finiks bliži tome da sa prve pozicije angažuje centra Deandrea Ejtona, a i sam Luka je tokom fajnal-fora Evrolige govorio kako bi voleo da u budućnosti sarađuje sa našim Bogdanovićem u ekipi.

Sa Sakramentom je prethodnih dana trenirao još jedan srpski košarkaš, Dušan Ristić.

Ovaj centar ima 22 godine, igrao je za Arizona Vajldketse gde je ostavio fantastičan utisak, bio je jedan od centralnih figura tog tima i predmet obožavanja navijača. Ima najviše pobeda u istoriji tog kluba, čak 115, niti jednom igraču to nije pošlo za rukom.

Ristić je ponikao u Crvenoj zvezdi, igrao je za FMP, ali je otišao u SAD na školovanje gde je počeo da gradi karijeru u univerzitetskoj košarci, a sada bi lako mogao da završi u najjačoj ligi na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading