BARANI ISPISALI ISTORIJU: Mornar šampion Crne Gore!

Autor:

Sport

31.05.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Mornara osvojili su titulu šampiona Crne Gore!

RepublikaFoto: facebook.com/KKMornarBar/
Slavlje košarkaša Mornara

Mornar je u Baru pobedio Budućnost 75:63 u četvrtom meču finala plej-ofa šampionata Crne Gore.

Barani su do prve titule u istoriji stigli serijom 3:1 u pobedama.

 

 

Najefikasniji u ekipi Mornara bio je Strahinja Mićović sa 15, dok je Derik Nidam dodao 14 poena. U podgoričkom timu najbolji je bio Nikola Ivanović sa 14 poena.

Budućnost je bila favorit uoči finalne serije, ali je Mornar napravio iznenađenje i došao je do titule. Tim iz Bara je prekinuo dominaciju Budućnosti, koja je trajala 11 godina.

Podgoričani će naredne sezone igrati u Evroligi, pošto su osvojili ABA ligu.

 

 

- Ponosan sam na ove igrače, na svog brata Đorđija jer je ovo njegov projekat. Rekao sam igračima da se ne opterećuju značajem ovog meča, imali smo više energije. Čestitke od srca i igračima Budućnosti, bez njih ovo finale ne bi bilo ovako kvalitetno. Budite sigurni da je u regionu ovo najbolje finale - kazao je nakon meča trener Mornara Mihajlo Pavićević.

Mornaru stižu čestitke sa svih strana.

- Sve čestitke ekipi Mornara, oni su zaslužili titulu u ovoj sezoni. Iza nas je jedna vrlo uspešna godina, mi smo osvojili ono što nam je najdraže i igraćemo Evroligu. Još jednom, čestitke ekipi iz Bara od srca – kazao je predsednik Budućnosti Dragan Bokan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading