(VIDEO) Šta se iza brda valja: DIVAC GLEDAO DONČIĆA U MADRIDU!

Autor:

Sport

06.06.2018

08:37 >> 08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni sekretar NBA ligaša Sakramento Kingsa Vlade Divac boravio je prethodnih dana u Madridu kako bi uživo na delo video prvu zvezdu Reala Luku Dončića.

RepublikaFoto: Starsport
Draft se bliži, Luka između Finiksa i Sakramenta

Draft je na programu 21. juna gde se pretpostavlja da će Dončić biti kotiran među prva tri pika, ali je pitanje ko će ga sa koje pozicije selektovati. Finiks Sansi našeg Igora Kokoškova imaju pravo da prvi biraju, srpski trener je sarađivao vrlo uspešno sa Lukom u reprezentaciji Slovenije.

Međutim, Kingsi sa druge pozicije vrebaju svoju priliku, pa je vrlo lako moguće da se desi da upravo oni odaberu Dončića, u slučaju da snažni centar Deandre Ejton ode u Sanse. U tom slučaju bi se Luka pridružio našem Bogdanu Bogdanoviću, koji je već izjavio da bi voleo da njih dvojica sarađuju u narednoj sezoni NBA lige.

Nekadašnji sportski direktor Reala (u vreme dok je klub vodio Ramon Kalderon) prisustvovao je još jednom dobrom izdanju mladog Slovenca koji je sa 14 poena (2/2 za dva, 3/6 za tri, 1/2 slobodna bacanja) i po 7 skokova i asistencija zabeležio 20 indeksnih poena, koliko je imao i Gustavo Ajon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading