IGRAČI ZVEZDE JASNI: Nećemo se više kockati, na pobedu

Autor:

Sport

08.06.2018

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FMP je bio na korak do senzacije u prvom meču finalne serije KLS protiv Crvene zvezde, ali košarkaši trostrukog uzastopnog šampiona najavljuju da se u Železniku neće kockati i da će pokazati da su kvalitetniji rival od popularnih "limenki". Drugi meč finala odigraće se u subotu (18.00, Arena sport 1) posle prvog meča u Pioniru, koji je Zvezda rešila sa 84:83, iako je gost imao šut za pobedu, ali je polaganje promašio Stefan Pot.

RepublikaFoto: Starsport

- Nervozan sam kao pas. Misli se i priča da smo mi već pobedili, kakvi, bre, pobedili. Moramo, bre, da se borimo i pokažemo na terenu da smo bolji. Moglo je ovo da nas košta glave. Ne smemo da igramo ovako loše. Moramo da igramo jako od prvog do poslednjeg minuta bez obzira na to da li je to FMP ili Barselona. Barem ja tako razmišljam. Nemam nameru da izgubim ovaj trofej, glava me boli od izgubljenih trofeja - poručio je centar Zvezde Alen Omić, koji je bio najefikasniji akter prve utakmice sa 22 poena.

Trener FMP Vlada Jovanović rekao je da su njegovi igrači plakali u svlačionici posle poraza, ali da im je rekao da će sve morati da zaborave u drugoj utakmici.

- Igrači su plakali koliko im je bilo teško posle poraza. Rekao sam im da zaborave sve i da dignu glavu. Moramo maksimalno borbeno da odigramo na našem terenu - rekao je Jovanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading