Uli Henes hvali Radonjića: Od Bajerna je napravio ratničku ekipu!

Autor:

Sport

12.06.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajern vodi 2:1 u finalu košarkaške Bundeslige protiv Albe, a čelnici Bavaraca kao glavnog “krivca” vide trenera Dejana Radonjića. Bivši Zvezdin trener je ekipu preuzeo početkom aprila i konačno dočekao pohvale predsednika svih sportskih sekcija kluba, Ulija Henesa.

RepublikaFoto: Starsport
Radonjićev stil se sviđa gazdi Bavaraca

Henes je bio izuzetno kritičan zbog igre Radonjićevog tima u četvrtfinalu Bundeslige protiv Frankfurta. Tada je čak silazio na teren sa tribina tokom tajm-auta i razgovarao sa igračima i trenerima. Sada je iskoristio priliku da pohvali rad Crnogorca.

. Poslednja naša pobeda u Minhenu za vođstvo od 2:1 je veliki rezultat. Oduševilo me pre svega kako smo borben tim postali. To vidim od polufinala. Trener je učinio da postanemo prava celina. U Berlinu šanse će u narednom meču biti 50-50, Alba ima pojedinačno možda i bolji tim od nas. Zato nema pritiska. Neka igrači ponove ovakav odnos i ja ću biti srećan - rekao je Henes.

Sam Radonjić bio je oprezniji nakon pobjede 72:66 u Minhenu.

- Izgubili smo mnogo lopti jer je Alba igrala dobru odbranu, ali imao sam utisak da imamo kontrolu tokom skoro celog meča. Taj intenzitet mi se dopao. Ovo je mnogo važna pobeda, očekujem reakciju Albe na njenom terenu jer je pod pritiskom - rekao je Radonjić.

Bajern će osvojiti titulu ukoliko pobedi Albu u Berlinu u sredu od 20 časova. Ukoliko domaćin ipak slavi, majstorica bi se igrala na terenu Bavaraca u Minhenu. Interesovanje za naredni meč je ogromno, toliko da je Bajern najavio organizovani odlazak skoro 2.000 navijača u Berlin, od kojih bi tek nekoliko stotina dobilo mesto u dvorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading