Klipersi puštaju Teodosića!

Autor:

Sport

19.06.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici NBA ligaša Los Anđeles Klipersa odlučili su da se zahvale na saradnji srpskom pleju Milošu Teodosiću, prenosi portal "Sportando"!

Teodosić se stalno mučio sa povredom

Kako tvrdi "Sportando", pozivajući se na izvore iz NBA lige, Klipersi planiraju da iskoriste opciju da se rastanu sa Teodosićem pre 15. jula, pošto će u tom slučaju morati da mu plate obeštećenje od 2,1 milion dolara.

Klipersi moraju da prekinu ugovor sa Teodosićem pre ovog datuma, jer bi nakon 15. jula morali da ga obeštete sa 6,3 miliona dolara!

Glavni razlog za prekid saradnje jeste činjenica da je Teodosić prešao 30 godina, a da ga konstantno muče povrede, zbog kojih je prošle sezone propustio čak 37 utakmica, dakle skoro polovinu svih odigranih.

Ukoliko dođe do prekida saradnje sa Klipersima Teodosić neće ostati u NBA ligi, već će se vratiti u Evropu, prenosi "Sportando".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading