Nemci sa NBA timom stižu u Srbiju!

Autor:

Sport

19.06.2018

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor nemačke košarkaške reprezentacije Henrik Redl saopštio je spisak igrača koji će igrati u završnici prvog dela kvalifikacija za Mundobasket, a među tim mečevima očekuje ih i duel sa našom selekcijom 2. jula u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šreder se odazvao pozivu nemačkog selektora

"Panceri" će u dueluma protiv Srbije i Austrije biti jači za NBA tandem - Denisa Šrudera iz Atlante i Maksija Klebera iz Dalasa.

Na Hendlovom spisku od 14 košarkaša su još: Ismet Akpinar (Ulm), Danilo Bartel (Bajern), Robin Bencing (Vircburg), Bastijan Doret (Bajrojt), Nils Gifaj (Alba), Maodo Lo (Bamberg), Andreas Obst (Obradorio), Jošiko Saibu (Alba), Karsten Tada (Oldenburg), Johanes Timan (Ludvigzburg), Johanes Vojtman (Vitorija) i Majk Cirbes (Bajern).

Nemci imaju skor 4-0 posle prve četiri odigrane utakmice, a pre duela sa Srbijom ih očekuje lakši duel na domaćem terenu u Braunšvajgu protiv Austrije.

"Orlovi" su u prvom duelu u Frankfurtu pretrpeli jedini poraz u kvalifikacijama 79:74.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading