Davor Ristović više nije direktor KK Crvena zvezda!

Autor:

Sport

20.06.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji direktor KK Crvena zvezda Davor Ristović više neće obavljati ovu funkciju, pošto mu 1. jula ističe ugovor sa klubom i neće biti produžen. U njegovu fotelju će sesti dosadašnji zamenik Nikola Sunturlić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ristović završava mandat na klupi Zvezde

Ristovićeva zaduženja su obuhvatala sportski sektor, pa i rad na izboru trenera u u svim uzrasnim kategorijama, kontrolu funkcionisanja kluba, a posebno sektora marketinga i za odnose sa javnošću, kao i o administraciji.

Skoro je 30 godina u košarci, u igračkoj karijeri je nosio dres Beovuka sa kojim je osvajao medalje na prvenstvima Jugoslavije i Srbije. U Crvenoj zvezdi je proveo poslednjih sedam godina, a iz kluba se povukao iz ličnih razloga. Jedno vreme je bio predsednik KK Cerak, čiji je i osnivač.

- Zahvaljujem se svim zaposlenima u klubu, igračima, trenerima, i na prvom mestu predsedniku Nebojši Čoviću, sa kojim sam sarađivao od 2002. godine, kada sam stigao u FMP, gde sam proveo nezaboravnih devet godina. Zajedno smo osvojili čak 16 seniorskih trofeja, što za mene predstavlja ogromnu satisfakciju za rad i trud, koji mi je istovremeno doneo i veliko životno i profesionalno iskustvo. Crvenoj zvezdi želim puno uspeha u nastavku, i naravno, vidimo se u „Pioniru" - istakao je Davor Ristović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading