Partizan u trci za francuskog reprezentativca

Autor:

Sport

28.06.2018

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani francuski reprezentativac Kilijan Hejs (16, 195 cm)privukao je pažnju mnogih evropskih klubova, a izgleda da je među zainteresovanima za njegove usluge i Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana

Crno-beli imaju odlična iskustva sa francuskim internacionalcima ali ovoga puta problem predstavlja i to što mladog beka žele još neki evropski klubovi, piše "Le Courrier de L’Ouest".

Partizanova konkurencija su Ludvigsburg i Torino, ali pitanje je da li će košarkaš Šolea uopšte menjati sredinu ovog leta.


Perspektivni bek proglašen je za najkorisnijeg igrača Evropskog prvenstva za kadete koje je prošle godine održano u Crnoj Gori.

Kilijan Hejs će krajem jula napuniti 17 godine i njegov otac Deron smatra da je još uvek rano za selidbu u neki od klubova koji igraju u Evroligi.


Partizan bi verovatno bio dobar izbor za mladog igrača, pogotovu ako porodica francuskog košarkaša uzme o obzir iskustva Lea Vestermana i Žoa Lovernja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading