SRBIJA ISPUSTILA POBEDU: Nemci ućutkali prepuni "Spens"

Autor:

Sport

02.07.2018

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Srbije porazom je završila prvu fazu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine, pošto je u Novom Sadu izgubila od Nemačke 88:81.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije posle poraza od Nemaca

Najefikasniji u Srbiji bio je Boban Marjanović sa 22 poena, Stevan Jelovac je dodao 19, Nikola Milutinov 16, a Dragan Milosavljević deset poena.

Nemačku je do pobede vodio Denis Šreder sa 21 poenom, dok su Maksimilijan Kleber i Robin Bencing ubacili po 16.

 

 

 



Obe ekipe su ranije obezbedile plaman u drugi krug kvalifikacija, ali je ovaj meč bio važan zbog broja bodova koji se prenose.

 

Nemačka će tako u narednu rundu kvalifikacija sa prvog mesta u Grupi G, pošto je upisala svih šest pobeda, dok je Srbija druga sa četiri trijumfa i dva poraza.

Srbija je bila blizu pobede, vodila je u prepunom Spensu gotovo tokom celog meča, ali je Nemačka u finišu meča, u poslednja dva minuta, uspela da stigne do pobede i drugi pora znašem timu u ovom krugu kvalifikacija.

Srbija nastavlja takmičenje u novoformiranoj grupi L sa Nemačkom i Gruzijom iz svoje grupe i Grčkom, Izraelom i Estonijom iz grupe sa kojom se naša ukrstila.

Srbija u nastavku kvalifikacija sledeći meč igra 13. septembra 2018. kada će gostovati Grčkoj, dok naš nacionalni tim 16. septembra 2018. dočekuje Estoniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading