KK Partizan pušta u prodaju sezonske karte

Autor:

Sport

07.07.2018

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Partizan će se naredne sezone takmičiti na četiri fronta, a tim iz Humske u prodaju pušta sezonske karte.

RepublikaFoto: Starsport

Saopštenje Partizana prenosimo u celosti: 

– U ponedeljak, 9. jula, počinje prodaja sezonskih ulaznica za utakmice KK Partizan NIS u sezoni 2018/19. Prodaja sezonskih ulaznica odvijaće se radnim danima od 10 do 16 časova na stadionu Partizana. (prostorija pored službenog ulaza u prostorije FK i KK Partizan na severnoj tribini) Takođe, prodaja ulaznica će se odvijati i putem online servisa ticketline.rs

Do sezonske karte za novu sezonu, nikada nije bilo lakše doći. U saradnji sa servisom ticketline.rs, omogućeno je poručivanje karata i plaćanje pouzećem, zatim kupovina na tri mesečne rate (Po punoj ceni ulaznice od 6.000 rsd za tribinu, 9.000 rsd za parter…) koja je dostupna svima, ali i 10% popusta za vlasnike prošlosezonskih karata za belu, plavu i VIP ložu.

Za pravovremenu kupovinu sezonskih ulaznica, obezbeđene su povoljnije cene za TRIBINE i PARTER, što praktično znači da su navijači u prilici da tokom jula sebi obezbede prisustvo na svim utakmicama koje klub igra na domaćem terenu (ABA liga, KLS, Evrokup, kao i mečevi protiv najvećeg rivala za koji se karte ne nalaze u slobodnoj prodaji) po ceni od svega 10 pojedinačnih karata - piše u saopštenju crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading