(FOTO) Bjeličin povratak na mesto uspeha?

Autor:

Sport

19.07.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški agent Aleksandar Rašković raspalio je maštu ljubitelja igre pod obručima jednom objavom na "Tviteru" u kojoj se navodi da je moguće da se Nemanja Bjelica vrati u Fenerbahče.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bjelica želi višegodišnji ugovor u NBA

Naš krilni centar je pre nekoliko dana odbio ponudu Filadelfije od 4,5 miliona dolara za jednu sezonu, pošto on insistira na višegodišnjem ugovoru.

Trenutno bi Sakramento i Filadelfija bili voljni da razmisle o ovakvoj ponudi za Nemanju Bjelicu, ali to nije 100 odsto sigurno.

Nakon svih ovih vesti Rašković je okačio na Tviteru fotografiju Željka Obradovića i Nemanje Bjelice iz vremena kada su sarađivali u Fenerbahčeu uz poruku: "U životu je najbitnije smejati se... Nemanja Bjelica i njegov trener". 

Svi su posebnu pažnju obratili na činjenicu da Rašković nije označio Obradovića kao "bivšeg" trenera. 

Bjelica je sarađivao sa Obradovićem 2013-2015, kada je kao MVP Evrolige prešao u Minesota Timbervulvse, za koje je igrao u protekle tri sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading