Čović: Tomić je pravi trener, biće još pojačanja

Autor: TV Pink

Sport

19.07.2018

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostovao je u jutarnjem programu TV Pink, gde je objavio buduće planove za ovaj prelazni rok i osvrnuo se na angažovanje Milana Tomića za prvog trenera.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Čović veruje u dobar rad novog trenera

– Milan Tomić je iskusan trener, ima interesantnu biografiju i kao igrač, ali i kao funkcioner na raznim mestima i trener u Olimpijakosu. Osvojio je nekoliko Evroliga. Ne vidim problem u njegovom angažovanju, došao je i Aleksandar Lukman, sada je na novom treneru da napravi tim po svojoj meri - poručio je Čović.

Čović je obradovao navijače najavom da će ovog leta stići još kvalitetnih igrača na Mali Kalemegdan.

– Ne pravimo mu nikakav dodatan pritisak (treneru Tomiću), ali se zna šta se očekuje od Zvezde. Ugovori su istekli samo Omiću, Ročestiju i Peri Antiću, sa svim ostalima pregovaramo. Drago mi je da se Cirbes vratio, tu je i Dušan Ristić, a Majkla Odža smo mogli da gledamo u FMP-u prošle sezone. Biće još pojačanja, napravićemo respektabilan tim u skladu sa mogućnostima - dodao je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading