(VIDEO) Direktno iz Severne Karoline, Partizan na pragu angažovanja "četvorke"

Autor:

Sport

21.07.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanove centarske pozicije ostale su opustošene ovog leta, pojačanja su stizala na spoljnim pozicijama, ali sada je vreme za popunu pod koševima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džonson se nije snašao u NBA ligi

Kako javlja "MozzartSport" crno-beli su itekako zainteresovani da dovedu krilnog centra Brajsa Džonsona, koji se školovao na čuvenom Univerzitetu Severna Karolina 2012. do 2016. godine.

Upravo na ovom koledžu je karijeru započeo i plejmejker Markus Pejdž, koji je nedavno potpisao ugovor sa Partizanom, pa bi on mogao da bude jedan od važnijih faktora za dolazak Džonsona u klub.

Džonson je otišao u LA Kliperse, ali nije uspeo da se izbori za minutažu, iako je odigrao 12 utakmica u NBA ligi. Za dve sezone. Bio je i u Memfisu, ni tamo nije prošao i postalo je jasno da bi Evropa mogla da bude izlaz.

Iako crno-beli imaju "na nišanu" još nekoliko igrača na pozicijama 4 i 5, Brajs Džonson je barem za sada prvi pik i najveća želja trenera i uprave. Na sledećem video-snimku možete da pogledate zbog čega Partizan pregovara sa Amerikancem i koji su ga kvaliteti preporučili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading