Čeh spreman da se bori za gol Arsenala

Autor:

Sport

25.07.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Arsenala Petr Čeh kaže da nema ništa od njegovog prelaska u Čelsi i da želi da se bori za poziciju među stativama sa novim golmanom Berndom Lenom kog je doveo menadžer Unai Emeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Peter Čeh

Kako Arsenal ima novog golmana Bernda Lena koji je plaćen 19 miliona funti, a Čelsi bi takođe mogao da ostane bez Tiboa Kurtoe, mediji su videli da će po logičnom sledu stvari Petr Čeh ponovo na "Stamford bridž". Ipak češki veteran nema nameru da menja dres i kaže da želi da se i dalje bori za Arsenalove stative. 

- Imam ugovor sa Arsenalom i koncentrisan sam na sledeću sezonu. Postoji nadmetanje između golmana i tu Arsenal ima dosta opcija. Trudim se da pokažem menadžeru da zaslužujem da budem u startnoj postavi na početku sezone - rekao je 36-godišnji Petr Čeh koji dodaje da se ne obazire na spekulacije o tranferu. 

Čeh je takođe govorio i o Mesutu Ozilu koji se nedavno povukao iz nemačke reprezentacije.

- Mesut se vratio i veoma je srećan što je ovde. Dobro trenira, srećan je sa nama i mi smo srećni jer je on ključni igrač u timu i treba nam spreman za početak sezone. Želimo da je njemu dobro ovde. Ima podršku tima i nadam se da će biti fizički spreman za početak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading