Bili Baron: Veliki korak u mojoj karijeri

Autor:

Sport

27.07.2018

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje Crvene zvezde mts na bekovskim pozicijama, Bili Beron govorio je za klupski sajt šta je bilo presudno da obuče crveno-beli dres, kakve su mu ambicije, i ko je puno uticao na njegovu odluku da obuče crveno-beli dres.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Bili Beron

KK Crvena zvezda mts počeo je sa formiranjem tima za narednu sezonu. Prvo pojačanje crveno-belih bio je Bili Baron koji je pojačao bekovsku liniju Crvene zvezde. U razgovoru za klupski sajt, Baron je pričao o brojnim temama.

- Veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone. Moja supruga i ja smo čuli mnogo lepih stvari o Beogradu. Napravio sam veliki korak u mojoj karijeri odlukom da obučem crveno-beli dres - istakao je

Baron, a onda je detaljnije opisao svoj stil igre:

- Trudim se da ne budem samo šuter. Želim da budem kompletan igrač i verujem da je trener Milan Tomić baš is tog razloga želeo da dođem u Crvenu zvezdu. Mogu da igram dobru odbranu i takođe volim pik en rol igru iz koje se trudim da izaberem prava rešenja - istakao je bek Crvene zvezde mts.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Bili Baron je potom govorio o ciljevima koje je postavio pred sebe za narednu sezonu:

- Moji ciljevi za narednu sezonu su da dam sve od sebe, a to znači da imam najviše ciljeve i u ABA ligi i u Evrokupu. Veoma ozbiljno shvatam priliku koju sam dobio i svakog dana kada obučem dres Crvene zvezde ponašaću se u skladu sa tim - istakao je Baron.

- Razgovarao sam sa Tejlorom Ročestijem pre nego što sam doneo odluku da dođem u Crvenu zvezdu. On mi je rekao puno lepih stvari o gradu, klubu i navijačima. Nikada nisam prisustvovao utakmicama Crvene zvezde, ali sam imao priliku da vidim video klipove na "jutubu" i izgleda zaista "divlje" u najpozitivnijem smislu. Ne mogu da dočekam da zaigram jer sam oduševljen energijom naših navijača - zaključio je Bili Baron.  

Pripreme crveno-belih počinju polovinom avgusta u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading