NIKAD ISKRENIJE - Bobi: Život me je stavljao na iskušenja

Autor:

Sport

04.08.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović je sada NBA igrač, ali nije sve uvek bilo tako lako. Bobi je otvorio dušu i objasnio kako je izgledalo njegovo detinjstvo i da nije uvek bilo tako lako.

RepublikaFoto: twitter.com/Clippers FR

- Oduvek sam bio jedinstven kad je fizički izgled u pitanju. Nisam morao da oblačim drečave dukseve da bih sreknuo pažnju na sebe. Nisam mogao ni da se sakrijem kako me nastavnica na času ne bi prozvala da odgovaram. Ćutao sam kada bi mi nešto smetalo. Ali, vremenom sam to promenio. Život me je stavljao na iskušenja kako bih radio nešto drugačije - objasnio je Marjanović u knjizi "NBA Srbija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je objasnio zašto danas ima velik broj patika.

- Dodatni problem je bio kad su mi porasla stopala i nisam uspevao da pronađem obuću.To mi je ostalo i danas, pa imam ogromnu kolekciju patika. Kao da se plašim da ću ostati bez njih. Ima i patika koje nikad nisam obuo, ali su tu. Sigurno imam više od 100 pari patika - zaključio je Bobi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading