PORUKA IZ BOSNE: Teško je naći trenera kao što je Vujošević

Autor:

Sport

05.08.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Vujošević, selektor košarkaša Bosne i Hercegovine, završio je medicinske preglede u Istanbulu. Ipak, veliko je pitanje da li će moći da vodi ovu selekciju u kvalifikacijama.

RepublikaFoto: Starsport

Direktor nacionalnog tima Siniša Kovačević ističe da odluka još uvek nije doneta.

- Kontaktirao sam selektora, koji mi je potvrdio da je završio preglede i da se vraća u Beograd iz Istanbula. U zavisnosti od lekarskog mišljenja, biće poznato da li će moći da vodi reprezentaciju u narednim mečevima. U slučaju da ne može nemamo mnogo vremena za eksperiment, pa će tim u seprembru voditi Mensur Bajramović, pomoćnik Duška Vujoševića. Naša je želja da Vujoševića zadržimo na klupi što duže, jer se radi o stručnjaku kakvog je teško naći. Naravno, zdravlje je najbitnije i zdravstvena situacija diktiraće sve planove - rekao je Siniša Kovačević za „Avaz“.

Bosanci žele da po svaku cenu zadrže iskusnog stručnjaka, i on je sam mnogo puta istakao da je košarke njegov lek, ali... Ostaje da se vidi da li će Vujošević biti spreman da nastavi tamo gde je stao. 

Igrači BiH bi trebalo da se okupe u Sarajevu krajem avgusta. U prvom kolu (13. septembar) gostovaće u Finskoj, dok će 16. septembra u Sarajevu dočekati Češku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading